Nem rám vall, de bizony ma hajnalban fél 5-kor kipattant a szemem. Lehet, hogy kialudtam magam az elmúlt napokban? Persze ha valaki max 10-kor ágynak esik esténként, akkor nagy rá az esély. Nagyon pakolászni nem akartam, a fiúk még mélyen alszanak. Inkább rendet tettem az email-fiókomban és összeírom a hazamenős listát.

Ma hat hétre elköszönünk Denise-től, viszünk virágot, csokit, meg szép képeslapot (csak angolosan kéremszépen). Aztán el kell menni a bankba eurót váltani. Meg ki kell nyomtatni a kompfoglalást.

El sem hiszem, hogy holnap indulunk. Sanyi ma délelőtt előszedi a nagy táskákat, én délután bepakolok, meg berakom az utolsó adag mosnivalókat, rendbe rakom a pelusokat. Még este össze akarom készíteni a kaját is, hogy holnap reggel csak felkapjuk a hűtőtáskát és irány Európa. Legalább 26 óra egy helyben ülés. Kemény lesz. Mi még oké, bírni fogjuk, Márkot meg majd igyekszünk szórakoztatni. Viszünk könyveket, a kedvenc autóit, meg lesznek ujjbábok is. Remélem értékeli majd.

Tetszik nekem ez a csendes hajnalozás. Kár, hogy egyébként szinte képtelen vagyok korán kelni. … Lépések, itt van Márk. Cicit kér, és már alszik is. Megyek, visszaviszem és én is pihentetem egy kicsit a szemem 7-ig. Szép reggelt mindenkinek.

Reklámok

Egy gondolat a(z) “…” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s