Nyaraltunk

Tegnap érkeztünk, ismét egy szuper nyaralást dokumentálhatunk. A Pillanatképek alatt igyekeztem néhány mozzanatot megörökíteni, és ha nem is írtam részleteket, az gondolom egyértelmű volt, hogy nem unatkoztunk az elmúlt két és fél hétben. Nem is igazán volt olyan napunk amikor “csak úgy” nyugisan lettünk volna. Ha éppen nem partiztunk (több mint 20 embert láttunk vendégül 4 turnusban, mi pedig két helyre voltunk hivatalosak), akkor partira készültünk. Jártunk Máriapócson, voltunk a nyíregyházi állatkertben, 3D-ben láttuk Shrek-et, nagyokat társasjátékoztunk (naná hogy Scrabble) és sokat-sokat beszélgettünk. Amint a kezdeti hűvösebb napok elmúltak, Márk belevetette magát a kismedencébe és szinte ki se lehetett rángatni onnan. Mellette nagyokat homokozott, mezítláb rohangált fel alá az udvaron, megismerkedett a tyúkokkal és Huba kutyával, és rendületlenül vetette a keresztet a déli/esti harangszóra. Nagyon élvezte a falusi életet, ami nem meglepő, hiszen itthon még a sétákkal és a játszóterezésekkel se rohangálhat annyit mint otthon a két nagy udvaron. Ráadásul mindig volt valaki aki rohangált utána, nem kellett azt hallgatnia, hogy “mindjárt megyek, előbb főznöm/takarítanom kell”. Voltak pajtásai is. Eleinte ugyan tartott kicsit a nálunk vendégeskedő gyerekektől de aztán szépen megbarátkozott a kicsikkel és nem is olyan kicsikkel is. Az autómániája tovább mélyült (ha még lehet fokozni az eddigi kerékszeretetet), még a medencében is volt mellette néhány jármű, és az öcsém egykori matchbox készlete is rendesen ki volt használva.

nyaralunkAz oda-vissza út is nagyon jól sikerült, minden különösebb galiba nélkül megúsztuk. Lehet, hogy már a megszokás miatt (ez volt a negyedik autós utunk), de valahogy nem tűnt olyan hosszúnak. Mindkét út közel harminc órás volt. Többször csináltunk 15-20 perces pihenőket és egyszer álltunk meg egy két órás alvásra hajnalban. A gyerekünk szinte folyamatosan kommentálta az úton látottakat, és persze nekünk is vele kellett nínózni ha mentőt/tűzoltót/munkagépet, meg szörnyülködni ha kamiont láttunk (amiből azért volt egy pár az autópályán).

Fotók is készültek, igaz amiket tesóm csinált, azokat még nem kaptam meg, de amint elküldi, bővítem a picasás nyaralós albumot (ami egyébként a képre kattintva érhető el).

2010. 08.18. Fent van a második adag kép is.

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Nyaraltunk” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s