Hírek, képek

Azt hiszem a pénteki képesről már lemaradtam, de azért az ígért képeket felteszem. És amíg töltődnek a fényképező memóriakártyájáról, írok is egy keveset.

A múltkori éjfél utáni lefekvés miatt sikerült félig holtan kóvályognom másnap, pedig még Southampton-ba is leugrottunk, és a vezetés nem volt pihentető. Ráadásul nem is csak úgy kóvályogtunk mint szoktunk, jó kis ikeás kajálással egybekötve. Az IKEA ugyan stimmelt, de mivel Sanyinak fél12-kor már a munkahelyén kellett lennie, a pénztár meg 10-kor nyitott, így csak beugrottunk, elhoztuk amit kellett és már tűztünk is haza. Mert nekem ugye a leárazás utolsó napján jut eszembe, hogy (annak ellenére, hogy kétszer is voltunk lent az elmúlt két hétben) mégiscsak kéne az a polc a játékoknak 10%-kal levesebbért. De megérte (mikor nem éri meg az IKEA nekem?). Viszont tegnap este már fél 10-kor húztam a lóbőrt a fiúkkal. Úgy tűnik Erik túl van a növekedési ugráson (kopp-kopp), mert megint alszik éjjelente, így én is élvezhetem az átaludható éjszakákat.

Nem tudom mit akartam még írni (a képmásolás közben kész lett). Talán azt, hogy Sanyi szabad lesz a hétvégén, viszont esőt mondanak, így nem igazán tervezünk semmit. Jó lenne nekiesni a konyha nagytakarításának (vagy legalábbis a maratoni mosogatásnak), meg a piacra is le kéne menni… De nem is tervezek, úgyis ellustálkodjuk az apás két napot mint mindig (elvégre erre valók a hétvégék, nem?).

Ja, és a nagy hír: Márk ma este először, három és fél évesen önkéntesen Sanyival aludt el! Nem hozzám akart bújni, nem hisztizett, hogy miért etetem Eriket, nem akart cicit simogatni. Megengedte apának hogy mellé feküdjön, hátat fordított neki és (ahogy velem is szokta) simogattatta a hátát meg a hónalját. Mire elaludt az öccse, Őt is sikeresen álomba hátsimizte apa. Szuper, ezt is megértük!

És most a képek az elmúlt pár hétről:

Márk hordozókendővel (anya sáljával): a babát (három összegyűrt konyharuha) nézi, hogy alszik-e.

IMG_1830

 

Nem tudom már honnan került elő ez a korona, de nagyon jó volt lomolni benne egész délelőtt.

IMG_1837

 

Göndör fürtök fürdés után.

IMG_1855

 

Testvérek.

IMG_1860

 

Esti mese Pupákkal.

IMG_1917

 

Apa altat.

IMG_1958

 

Csavarogtunk (Beaulieu National Motor Museum).

IMG_1961

 

Ilyen volt, ilyen lett.

IMG_2005  IMG_2007

 

 

Reklámok

2 című bejegyzés “Hírek, képek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s