Újra itt

Hosszúnak tűnt a szünet, pedig még egy hét se volt. Ilyen az amikor az ember lánya számítógép és internet függővé válik. Persze volt mit csinálni amíg nem az egeret szorongattam, és igazán csak a 30 napos paleo izé miatt bosszantott a dolog. Először nagyon lelkes voltam, hogy majd a hiper-szuper telefonomról folytatom a megosztást, mintha mi sem történt volna, aztán rá kellett hogy jöjjek, hogy arról gépelni azért nem ugyanaz, mint egy full magyar billentyűzettel a monitor előtt. Most már mindegy, az utóbbi pár nap kajáit még feldobom most a pillanatképekre, aztán ha lesz egy kis időm, kibővítem posztba is itt.

Jó volt azért egy kicsit nem a monitort bámulni. Egész produktív voltam esténként így. :) Elkészült a hónapok óta halogatott huzat az eléggé megviselt/kiszakadt számítógépes székre, meg csináltam egy konyhai menü-táblát is.

Közben megérkezett a tavasz, itt van végre a jó idő. Nagyokat sétálunk, kirándulunk, nagyon élvezem, hogy nem kell nagykabát, csak egy pulcsi (vagy még az se) és hogy ha megyünk valahová, elég csak mezítlábastól belebújni a papucs-cipőmbe és már indulhatunk is.

Újra virágzik az erkélyünk, ám idén nem kísérletezgetek, meguntam már hogy minden tavasszal ki kell dobnom az évelőnek ígért virágokat. A piacon vettem pár cserépnyi egyszerű növényt, amik a nénik szerint bírják majd az északi erkélyemen és nem is kell majd kertészdiploma hozzájuk. Kíváncsi leszek…

Nem akarom elkiabálni, de Márk teljes gőzzel óvodás lett. Ma már nem volt pityergés sem amikor ott hagytam és az óvó nénik szerint szépen eljátszott a többiekkel. Éljen éljen, lesz még ebből a gyerekből valami. ;)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s