Nincs időm!

Nem csak a blogírás akadozik, de úgy általában minden körülöttem. Annyi mindent szeretnék itthon csinálni, van egy csomó jó kötős elképzelésem (pl gyapjúgatyák Eriknek), vár egy halom varrni való rongy is a kisszobában feltornyozva, meg találtam nagyon jó tavaszi dekoráció ötleteket, amik lassan kivitelezhetőek lennének Márkkal. Egy szekér levelet és telefonhívást is el kéne intézni… (Akiknek email-lel tartozom, sorry sorry sorry, igyekszem utolérni magamat). Meg persze készülni kéne a hazaútra is, mert ha minden sikerül, jövő héten ilyenkor már Magyarföldön leszünk, de még sehol sem tartok a pakolással, sőt még listám sincs, pedig ilyenkor azzal már meg szoktam lenni.

Napok (hetek) óta egyszerűen nem jutok egyről a kettőre. Nagyritkán sikerül összehozni egy apróságot, de úgy érzem ez csak csepp a tengerben. Mostanában az estékre nem is tervezek semmit. Nappal a háztartás (tűzoltás, hogy ne öntsön ki minket a kupi) és a gyerekek mellett lehetetlen bármivel is haladni. Persze most, hogy itt a jó idő, szinte minden nap kint lófrálunk órák hosszat. Este (ha nem alszom el a kölkökkel 8-9-kor) akkor 10-11-re már zombiként létezek csak és értelmes dolgot már képtelen vagyok összehozni. Ma délután éppen állatira szerencsés vagyok, mert miután elmászkáltuk az egész délelőttöt E-vel míg M oviban volt (erről is kéne írni), most hogy mindkettőnek tele a pocakja, E-nek tisztában van a hátsója, szépen eljátszanak. De már megint tornyosul a koszos edény, kibukik a vödörből a koszos pelenka, meg a szennyes-tartóból a sok ruha, a papírhalomtól meg már lassan nem látjuk a monitort.  Még jó hogy ragyog a nap és 19 fok van, mert ha még az eső is szakadna, meg hideg lenne, tuti kivetném magam az erkélyről.

Na, de fő a pozitív hozzáállás, nemde? Mert végül is tegnap kreatívkodtunk egyet M-mel, meg a táblafestékes projectek is elkészültek. Most pedig megyek, megtöltöm a mosógépet, aztán bevetem magam a konyhába, megmászom az edényhegyet (pedig S tegnap mosogatott, nem is értem) és próbálok valamiféle uzsonnát/vacsorát varázsolni. És közben próbálok örülni a tavaszi melegnek, meg a virágoknak…. sálálálá… :)

IMG_2333  IMG_2344

IMG_2319  IMG_2343

IMG_2315  IMG_2334

IMG_2317  IMG_2318

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s