Hol is hagytuk abba?

Ja igen, valahol a nagy paleós 30 nap vége felé, pont egy hónappal ezelőtt. Arra már nem emlékszem, hogy miért nem jegyeztem az utolsó napokat, de tuti volt benne része a hazafelé készülődésnek meg az utolsó napos baráti sütögetésnek is. Pedig a fotókat csináltam én rendületlenül, csak nem jutottam velük idáig. Terveztem pedig, hogy majd otthon (Magyarországon) szépen mindent bepótolok, sőt még élménybeszámolok is, de annak rendje és módja szerint nem éreztem késztetést az írásra. Most meg már lassan egy hete hogy visszavagyunk és már kezdünk visszarázódni a dolgos hétköznapokba.

Márk szépen jár oviba, nincs már sírás amikor ott hagyom, ami nagy szó a három hetes kihagyás után. Eriket is elkezdjük beszoktatni, mert szeretnénk ha addig megszokná a bölcsit amíg Márk is ott van (szeptemberben iskolába megy). Apropó iskola. Múlt héten jött az e-mail a határozatról, hogy felvették Márkot az első helyen megjelölt iskolába, nagyon boldogok vagyunk és reménykedünk a sulikezdés nem lesz olyan döcögős mint az ovis volt. Erik 10 hónapos kópé lett, mindent kinyit, lehúz és megrág. De persze a legérdekesebb dolgok mindig azok, amikkel Márk játszik. Mondjuk ez fordítva is így van, Márknak is mindig az kell ami Eriknél van, így lényegében szinte folyamatos a nyígás.

Kezd elegem lenni az idei tavaszból, mert nem elég, hogy otthon szinte téli idő volt húsvétkor, de itt is elég hideg van és szinte állandóan szakad az eső.  Pedig ilyenkor már javában élvezzük a napsütést és a meleget, sőt sokszor már az első tengerparti kirándulásokon is túl voltunk így április végén. Helyette most ülünk bent és fűtűnk.

A héten lejárt a szülési szabadásom és tegnap megvolt az első munkanapom is. Sanyi szabadnapos volt, ő vigyázott a fiúkra és vitte őket délután torna-klubba. Délben hazajöttem szoptatni, de Erik addigra már túl volt egy alváson és a délutáni szunyával sem várt meg aztán. Nagyon büszke vagyok rá.

Most elhúzok aludni, de már nem ígérem, hogy hamarosan jövök, majd ahogy sikerül. Jóccakát.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s