11 hónapos

Akaratos, nagy hangú, örökmozgó fürtös kislegény lettél. Ha valamit szeretnél, addig visítasz amíg meg nem kapod. Legyen ez Márk egy autója, vagy ölbe vétel, mindegy. Persze egy nagy tesó mellett csak így lehet érvényesülni… ;)

13052012294Az elmúlt heti vírusos betegséget leszámítva nagyon jó étvágyad van, és sokkal szívesebben fogadod azt a kaját amit mi is eszünk, mint a külön neked pürésítetted. A fagyi is nagy kedvenced. :) Mostanában Márk rászokott, hogy nem eszi meg a kenyér héját, és inkább oda adja neked, Te meg szívesen elrágcsálod. Mindenki nyer. Rengeteg vizet megiszol a kis csőrös poharadból és ha elérhető helyre teszem kis is szolgálod magad vele amikor úgy tartja kedved. Elkezdtél érdeklődni a konyhaszekrény tartalma iránt, de sajnos nem elégszel meg az engedélyezett műanyag tálas szekrénnyel, állandóan a tányéros felé veszed az irányt. Eddig hat tányérral vagyunk mínuszban.

IMG_2799Mivel nagyon ficergő-mocorgó vagy, már szinte alig vagy kendőben, maximum ha nagyon nyűgös vagy és nem akarsz egyedül aludni, nekem meg dolgom lenne, akkor felkaplak a hátamra és nyugodtan szunyálhatsz. A nappali alvással így is nagyon szenvedünk, nem nagyon akarsz egyedül aludni és éjjel is sokkal jobban alszol ha melletted szuszog valaki.

Kérésre pápá-t integetsz és ha jó kedved van még egy puszit elcuppantasz. Három fogad van, a két alsó egyes és egy kettes a jobb oldalon fent. Vicces vagy így, úgy nézel ki mint egy öreg emberke. Imádod a vizet, az esti fürdés mindig a nap fénypontja. Ha meghallod a víz csobogását, csapot-papot hagyva tekersz a fürdőbe és a kád szélébe kapaszkodva várod hogy levetkőztesselek és rakjalak be a vízbe.

IMG_2742

El sem hiszem, hogy egy hónap múlva már a szülinapodat ünnepeljük…

Reklámok

Egy gondolat a(z) “11 hónapos” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s