BUÉK 2013

 

Valamikor még November tájékán kicsit lefagytunk itt, bár cseppet sem fáztunk ami az időjárást illeti. Nagyon is enyhe az idő errefelé mostanság, és ennek megfelelően még mindig nem gyógyultunk ki a legújabb adag takonyból/köhögésből/csipából. Viszont eddig sikerült a hörghurutot és társait lázzal, gyógyteákkal meg homeopátiával két vállra fektetni, orvosra most sem volt szükségünk (kopp-kopp). Remélem a karácsony mindenkinek jól telt, legalább olyan jól mint nekünk. Évek óta először Anyáéval, Apával, Pupákkal töltöttük az ünnepet, ami kicsit nyígósra, kicsit göthösre, de összességében nagyon jóra sikeredett. Mondjuk jövőre idén szeretném kihagyni az utolsó pillanatos vásárlást (értsd: 24-én délben még a játékosztályon sasszéztunk autószállító után kutatva), bár magamat ismerve felesleges erre gyúrni, de a remény hal meg utoljára.

A késszülődés és ünneplés mellett végig dolgoztunk is, úgyhogy az új évben nagyon hamar visszaállnak majd a szürke hétköznapok. Sanyi már ma is megy dolgozni, én holnap kezdek. A kölkök még a héten itthon vannak Mamával, aztán hetedikétől nekik is kezdődik a mókuskerék.

Kicsit sietősre sikeredett az év vége, meg valahogy az egész 2012 átszáguldott felettünk, hogy szinte észre sem vettük. Annyi minden történt, nem győztük kapkodni a fejünket. Új munka, iskola, újra Denise, interjúk, autók… Remélem idén sikerül egy kicsit visszavenni a tempóból és több időnk marad egymásra, pihenésre, blogra. Fogadalom is van ám, nem is kicsi, nem is egy, de erről majd egy kicsit később, egy másik bejegyzésben. Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy a blog az egyik fogadalom és igazán szeretném magamat tartani az elhatározásom miszerint a heti egyszeri post a minimum, ha a kutya kutyát eszik is. Drukkoljatok! :)

magdi  xxx

Reklámok

Egy gondolat a(z) “BUÉK 2013” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s