Február, második bejegyzés–vasárnap délután

A húzós múlt hét után nyugis hétvégét akartunk. Úgy tűnik, eddig sikerült. Tegnap nem mentünk sehová, ami nem nagy elismerés persze, amikor Sanyi dolgozik, a parti meg házhoz jön. Ma délelőtt meg eltetvészkedtük az időt így nem jutottunk el misére (mea culpa), meg egyébként is esik kint, meg fúj a szél, a mi kölkeink meg előszeretettel rohangálnak a templomkertben mise alatt és ez nem igazán buli ha esik, meg Sanyi miatt hamarabb jövünk el ilyenkor, így tripla indokunk volt, maradtunk. Helyette volt családi nagyreggeli, meg sikerült eltüntetni a tegnapi parti után a romokat.

Parti. Nem kell nagy dologra gondolni, a tömeg a szokásos volt, Éváék hárman, meg mi négyen. Ma van (vagy tegnap volt, ebben nem jutottunk tegnap dűlőre) a kínai új év, így a szokásos hétvégi találkozónkat összekötöttük egy kínai vacsorával. Persze én a két gyerekkel a lábam be nem teszem étterembe (tapasztalatból mondom), így maradt a költségkímélő kínai take-away az Asdából (itt a Tescohoz hasonló áruházlánc, azt hiszem az ámerikai Walmart kistestvére), de teljesen jó volt, egy szavunk sem lehet.

Ma meg ugye itt a nyugis vasárnap, Gabis villámlátogatással, Lalis délutánnal, házi feladattal, meg a holnapra való készülődéssel. Az előttünk lévő hét is nyugodtnak ígérkezik, csak három napot dolgozok (meg majd utána hétvégén). Aztán pénteken jön Anya és utána beindul a dobozolós nagyüzem. Igaz csak holnap kapunk hivatalos infót, hogy mikor kapjuk a kulcsot, de elvileg 21-én csütörtökön már költözhetünk.

És végül az időjárásról. :) Még mindig tél van, de szerintem ez a leghosszabb mióta itt vagyunk. Vagy egy hete engedett egy kicsit a hideg, volt 8-10 fok, de pár nap után visszaállt az éjjeli fagy, meg a nappali max 4-5 fok. Tudom hogy nem kéne panaszkodnunk, mert bezzeg a magyar tél, meg pláne a szibériai, igen igen, de itt ez hidegnek számít, nekünk nekem már angol hőháztartásom és igenis fázom. Nyarat akarok, meleget, napsütést. Helyette tegnap még hózáport kaptunk, még szerencse, hogy nem maradt meg, a hó nem igazán illik a nyárképembe. :)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s