Március-Április

Hol kezdjem? Dióhéjban:

Elköltöztünk – még februárban. :) Azóta pakolunk, szortírozunk, rendezkedünk. Március végén hazaautóztunk, majd április elején vissza. Azóta (és addig is) persze folyamatosan dolgozunk, iskolába és Denise-hez járunk. Én egy pár hétig heti öt napot dolgoztam, ennek megfelelően pedig arra se volt időm, hogy levegőt vegyek. Ráadásul mióta fent van a számítógép, mi meg egész nap a földszinten (már ha  itthon vagyunk persze) sokszor nem is vagyunk online és azóta a skype hívásaink is jelentősen ritkultak. A jó idő is megérkezett, végre itt is letettük a télikabátot, még ha nincs is olyan kánikula mint otthon, mi, nagyon élvezzük. Szuper a kert, szinte minden délután kint vagyunk (kivéve ma, mert esik). 

Azt hiszem a lényeg ennyi, még pár kép, hogy ne unatkozzatok :)

olvasósarok  reggelhúsvéti manó    pótkerék nélkül  iskolából hazafelé   jön a víz :)sas-szem   koranyári idilltojásvadászat után    a kedvenc tanítónéni    együttalvászatreggeli meseolvasás   ceruza vs vonat

Reklámok

2 című bejegyzés “Március-Április” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Hűha, ti is? Ezer éve nem jártam feléd, pedig régen nagy blogolvasó volta,, de most az is elmaradt :(. Drukkolunk nektek, szerencsét és szép napokat az új helyen! :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s