Április, május, június…

 

Nagyon szerettem volna úgy kezdeni ezt a bejegyzést, hogy végre itt a nyár (nem, nem azért nem írtam eddig, mert a nyárra vártam, hehe), de valahogy nem jön ez most össze nekünk idén. Se a blog, se a nyár. Június második felét tapossuk és ma még fáztam pulóverben, igaz örültem is, hogy nem szakadt az eső. Mindennek örülni kell, na. :) Persze voltak már melegebb napok, meg előkerült a medence is a fiúknak, de még fényévekre vagyunk a kánikulától.

Az elmúlt három hónapban volt részünk Londoni kirándulásban (szavazni voltunk, meg ellátogattunk a természet-tudoményos múzeumba is), itt volt Mama, voltunk mi is otthon, egy esküvős-nyaralós balatoni hetet töltöttünk el a családdal, aztán épp hogy visszaértünk, felütötte fejét a bárányhinlő, Márk kezdte, most Eriknél tombol 100%-on.

Áprilisban Márk elkezdett úszni tanulni  és nagyon élvezi, Erik meg kerek három esztendős lett (azt nem tudom, hogy ő mennyire élvezi, mindenestere még mindig tombol a hiszti). Mi Sanyival dolgozunk reggeltől estig, és nagyon nagy dolog ha néha sikerül együtt töltenünk egy hétvégét. Már tervezzük a következő haza utat, júliusban ismét esküvő, ezúttal Budapesten. Nagy tervünk, hogy mindkét fiú Mamáéknál marad három hétre, kíváncsi leszek mi lesz belőle. Márkot már nem féltem, értelmes nagy fiú, alig várja a nyaralást, de félek hogy Eriknek még hosszú lesz. Ha ott marad egyáltalán. Majd kiderül. Augusztus végén hoznánk őket vissza, kb egy héttel az iskolakezdés előtt.

Szeptembertől aztán borul majd a jól bejáratott rutinunk. Nem elég hogy Erik Denise mellett még oviba is fog járni, de az én munkám is fejre áll majd. Ősszel egyetemet kezdek, a munkahelyem beiskolázott és ha minden igaz négy év múlva egy másod-diplomával leszek gazdagabb. Nővéri szakot kezdek távoktatásos rendszerben, évi 3×6 hetes gyakorlattal, itthoni tanulással ami mellett be kell járnom néha-néha dolgozni is. És persze a másodállásomat is szeretném megtartani. Buli lesz, de azt mondják úgy szép az élet ha zajlik.

És egy kis update a fiúkról. Már írtam az úszásról, meg a s zülinapról. Márk nemsokára 6 lesz, nagyon ügyesen beszél már angolul is, nem győzöm csodálni. Egyre többett érdeklődik a zene iránt, ősszel lépünk, elvisszük a helyi zenekarba, hadd ismerkedjen a hangszerekkel.

Erik egyre többet beszél, egyenlőre még csak magyarul. A báttyával ellentétben még nem vagyunk túl a szobatisztasági problémán, igazán csak most kezdtük forszírozni a dolgot, a két hetes himlő szünetet kihasználva. Nem mondom, hogy nincsennek balesetek, de összességében jól haladunnk. Talán már nem lesz pelenkája mire érettségizni megy. :)

Reklámok

4 című bejegyzés “Április, május, június…” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Gratulálok a sulihoz. Bevállalós vagy. :) Várjuk, hogy lássunk benneteket a lagzin júliusban. Bulizunk egy nagyot!? Addig is remélem hozzátok is megérkezik a nyár, itthon már jó idő van. Nagy kabátot nem kell hozni. :) Puszilunk benneteket

    1. Egy országban, de felénk (észak Hampshire) sokat esett, többet volt felhős mint napos az elmúlt egy-két hétben és én bizony fáztam. Eddig szinte minden május melegebb voltt itt ettől (tengerpartos-strandolós meleg), talán ezért is vagyok elégedetlen. vagy csak örgeszem és fáznak a csontjaim, hehe :) :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s