Szünet pizsamában, Édith Piaffal

Idén engem ért a megtiszteltetés hogy a fiúkkal itthon maradjak az őszi szünetben. Máskor lehet, hogy a hajam téptem volna attól, hogy 10 napig a fejemen ugráljanak, de idén, amennyire húzósak voltak az elmúlt hetek, annyira vártuk (én és a pocakom) már ezt a munka nélküli pár napot. Sanyinak hétfőtől dolgoznia kellett, de azért a délutánokat együtt tudtuk tölteni, a szabadnapos csütörtök pedig egyenesen ajándék volt.

Szombaton, egy extra rövid, 4 órás műszak után mentünk tengerpartozni, Hayling Island felé vettük az irányt. Vasárnap nekem turbó tanulás volt (csütörtökre kellett elkészülnöm az első leadandóval), meg egy másik rövid műszak este 7-től úgyhogy Sanyi volt a főnök itthon.

Hétfőn délelőtt könyvtárban voltunk, délután Márknak volt úszás órája. Kedden pizsamás napot tartottunk, ki se dugtuk a labunkat itthonrol. Szerdán a fiuk csajoztak, a napot egy ismerősünknél, két kislány társaságában töltötték míg én itthon tanultam.

Csütörtök délelőtt a telefonomat vittük szervízbe, meg a kocsit vizsgáztatni. Délután Eriknek úszás, majd este szezonzáró barbeque volt sok finom zöldséggel és palacsintával. Képeket nagyon szeretnék feltenni erről, de telefon híján egyet sem csináltam.

Ma péntek van, megint csend, se apa, se barátok. A fiúk mesét néznek, közben megrendelésre készül egy újabb adag palacsinta, (ezúttal amerikai verzióban), délutánra családi úszást tervezünk. Holnap a srácok megint bérben lesznek, Sanyi dolgozik, nekem pedig be kell mennem az egyetemre Southamptonba.

Vasárnap délelőttre mozit ütemeztünk be, a fiúk nem voltak még, a Repcsik második részét nézzük meg. Hétfőn Erik már oviban, Márk még itthon egy kölcsöngyerek társaságában, kedden pedig kezdődik megint a taposómalom.

Ja, és Edith Piaf.  Ha a konyhában/ebédlőben vagyunk, mindig szól a rádió vagy a Spotify, többnyire mindkettő angolul. Tegnap Halász Juditot (is) hallgattunk, ma viszont Márk francia nyelvű zenét szeretett volna. Bevallom, én nem igazán vagyok toppon a nemzetközi zenekúltúrában és Piaf az egyetlen francia akit ismerek, így alakult, hogy ma reggel francia sanzonok szólnak nálunk. :)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s