November vége 

Nagyon a legvége, már huszonhatodika van. Alakul a karácsonyi terv, gyűlik a kupac is az ágyneműtartóban. Csöndes hétvége a mostani, S dolgozik,  nagyok legoznak, a kicsi rámol. Mar túl vagyunk a reggeli birkózós-üvöltözős szakaszon, kaptak meleg reggelit is, volt mese olvasás. Ülök a fotelben, pizsmában, takaróba burkolózva. Belefér egy kis nyugi nekem is. 

Kint igazi ősz van, a csütörtöki nagy szél teljesen lecsupaszította a fákat. Hideg, mord az idő, ma meg a nap se süt, jobb is ha ki sem dugjuk az orrunkat a házból. Hatalmas havat jósoltak a télre, de azt hiszem nem hiszek nekik. Egy két fagyos hajnali leszámítva, messze állunk a sarki időjárástól. Pedig olyan jó lenne… fehér karácsonyról álmodni sem merünk.

De jó mikor hallani lehet az óra mutató kattogását… hihetetlen hogy csend van… nem is tudom mi ütött a gyerekekbe. Még A is csendben van. Most éppen a földön ülve könyvet lapozgat, koncentrál. Lassan aludni kéne vinni, ebédet főzni, a reggeli edényeket el pakolni. Mindjárt. Csak még gyorsan belelapozok az újságba. x

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s