Megszoktunk…

Öttagú család vagyunk és egy angliai kisvárosban élünk. Márk 2008-ban, Erik 2011-ben, Alex 2015-ben érkezett közénk. Sanyi, a családunk feje egy idősek otthonában gondoskodik a lakók betevő falatjairól.  Én Magdi vagyok, nővér-tanonc és magyar-nyelvű asszisztens a helyi önkormányzat oktatási osztályán.

Kettős céllal kezdtem blogot írni. Az egyik, hogy legyen nyoma a családi életünknek, egészen az első babára vágyó gondolatoktól. A másik már kézenfekvő volt: ha ez a napló felkerül a netre, a messze élő rokonok és barátok is tájékozódhatnak a hogylétünk felől.

Ez utóbbinak köszönhető a cím is. Amikor kiköltöztünk ide, mindig kérdezték a rokonok (főleg a család idősebb nőtagjai), hogy vajon megszoktunk-e már? Ám furcsa mód, az idő múlásával, nem maradt el a kérdés. A mai napig kérdezik: …és megszoktatok már odakint? Amire a válasz persze: hát igen, már megszoktunk (ezt mostanában elég nehéz megállni röhögés nélkül). Szóval innen a Megszoktunk. Vagyis, akinek eszébe jutna megkérdezni, szívesen látjuk itt.

A bejegyzések többnyire a mindennapjainkról szólnak, de vannak receptek, gyereknevelési témák és helyet kap a környezet-tudatosságunk is.

Reklámok

4 című bejegyzés “Megszoktunk…” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Szia!! Nem akarok belekontárkodni, de már négytagúak vagytok!! Nem gondolkodsz egy kezdölap frissítésben?? :D :D

      Puszi nektek!! Prókai Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s